Niet bekend Details Over re-intergratie amsterdam

Voor kunstenaars uit alle disciplines en experts uit een culturele sector heeft Kunstenaars&CO re-integratietrajecten met.

uitkeringsgerechtigden (Participatiewet, IOAW, IOAZ).; ook niet-uitkeringsgerechtigden; mensen met ons nabestaandenuitkering (ANW); gesubsidieerde werknemers; mensen welke hun baan betreffende loonwaardesubsidie zijn kwijtgeraakt en onder andere WW of WIA ontvangen (pas wanneer iemand 2 jaar WML heeft is dit UWV verantwoordelijk vanwege een re-integratie); aan wie dit UWV ons uitkering verstrekt, indien en vanwege zover dit college en het UWV dit overeenkomen. Dergelijk afspraken zijn bijvoorbeeld tussen Amsterdam en UWV geschapen om de begeleiding over ID- en WIW- en WWB-gesubsidieerde werknemers die hun baan kwijtraakten en instroomden in de WW; personen die een individuele studietoeslag ontvangen (zie 9.

In onze IRO-trajecten vervaardigen we behandeling met een kennis en oefening welke we hebben opgedaan met dit helpen van mensen bij dit ontdekken van passend en duurzaam werk. FOCUS wordt via cliënten en opdrachtgevers gekenmerkt wanneer deskundig, persoonlijk en informeel.

Daardoor creëren we snel een plezierige en open werksfeer waarin men zichzelf eenvoudig thuis voelt. Een traject waar ook niet gelachen is kan zijn voor het ook niet geslaagd.

Madrugawerkt vanuit ons positieve levenshouding: Pluk de dag! Leven en werken betreffende passie, door dit volgen betreffende je hart.

Enter@work kan zijn een enthousiast, dynamisch arbeidsmobiliteitbedrijf, het anders kan zijn én tevens anders doet. Onze krachtig persoonlijke benadering over een cliënt en onze efficiënte wijze met werken vallen daarbij op. We bestaan zeer gemotiveerd teneinde precies dat zetje te melden dat u benodigd heeft. Het individuele maatwerk pad, gericht op hoofd én hart, wordt omringd met heel wat persoonlijke aandacht en zorgt ervoor het u in ons bijzonder rustige, informele en gespecialiseerde ambiance uw doelen behaalt.

In onze loopbaantrajecten wordt u dan ook begeleid via deskundige loopbaan coaches met een ruime oefening en kennis aangaande de huidige arbeidsmarkt. De begeleiders hebben zowel oefening in coaching wanneer in werving en selectie met hoger opgeleiden. 

Doch wij doen meer. We werken verder voor bedrijven, overheden en instellingen. Wij bestaan de coach aangaande vrouwelijke ondernemers, bestuurders en managers. Wij bezitten dus over ons essentieel netwerk. En dat kan immers weleens van belang zijn teneinde jouw weer aan het werk te opweg helpen.

Naast een groot cursusaanbod besteden wij daar waar benodigd zorg juiste ontwerpen/bevorderen met sociale vaardigheden betreffende wanneer oogmerk click here verdere kansen op een arbeidsmarkt.

TOPOpleidingenverzorgt de opleidingen voor een verplichte taxichauffeurspas. TOPOpleidingenvraagt via dit systeem TOP Het web digitaal een examens aan bij dit CBR in Rijswijk, uiteraard geen wachttijd. Een opleidingen mogen plaatsvinden in groepsverband of individueel, het zogenaamde maatwerk.

Wegens meer informatie over onze services ofwel teneinde ons oriënterend gesprek met te vragen kun jouw op onze website kijken en/ ofwel een mail sturen aan informatie@3xanders.nl

Kunstenaars&CO begeleidt kunstenaars voor het opbouwen en verzorgen over een gespecialiseerde beroepspraktijk. Ofwel helpt uitkijken tot betaald werk dat te samenvoegen kan zijn betreffende dit kunstenaarschap.

Vanuit een creatieve achtergrond heb je verscheidene keren mijn koers verlegd in mijn loopbaan en risico’s genomen ingeval onderneemster. Dit bezit mij in mijn overtuiging gesterkt het iedereen een regie voor geluk in werk mag nemen, tevens na werkloosheid ofwel ziekte.

Een vaste hr-consul­tant zet samen met u dan ook een lijnen uit naar werk het bij u dan ook past. We vertrouwen niet in standaardtrajecten. Samen betreffende u peilen we die instrumenten we inzetten teneinde uw streven te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *